Muziek met het Jonge Kind Muziek met het Jonge Kind

Muziek met het Jonge Kind

We willen bekendheid geven aan het belang van muziekeducatie voor het jonge kind (0-6 jaar)
en ouders en kinderen kennis laten maken met muziek.

Sing-in

Klap ‘ns in je handjes blij, blij, blij!

Tijdens een Sing-in komen jonge kinderen met ouders, grootouders of verzorgers bij elkaar om een uurtje muziek te maken met de hele familie. Samen zingen, klappen, dansen, wiegen en muziek maken met speelse kindermuziekinstrumenten. Geschikt voor baby’s, dreumesen, peuters en vaak ook toegankelijk voor kleuters.

Zowel bekende 'traditionals' als Muziek op Schoot 'tophits' passeren de revue. Een feest van herkenning én inspiratie voor nieuw muziekspel. Heerlijk om samen te beleven tijdens de Sing-in.

Sing-in’s worden in het hele land georganiseerd door Muziek op Schootdocenten. Ze zijn bedoeld voor gezinnen met kinderen in de leeftijdsgroep van 0 tot 4/6 jaar. Soms staat een thema centraal, maar altijd is er een afwisselend programma.

Kinderopvangorganisaties kunnen ook een Sing-in organiseren in de eigen opvang (openbaar of besloten). Neem daarvoor contact op met een Muziek op Schootdocent in jouw regio. Indien je geen Muziek op Schootdocent in de regio kent, neem dan contact met ons op. Wij brengen je graag in contact met een geschikte muziekdocent.

Voor Muziek op Schootdocenten is een gratis draaiboek beschikbaar, aan te vragen via info@muziekmethetjongekind.nl

Van meerdere Sing-in's zijn foto's te zien in de rubriek Impressies.

Ook interesse in een Sing-in?
Neem eens een kijkje op onze activiteitenkalender