Muziek met het Jonge Kind Muziek met het Jonge Kind

Muziek met het Jonge Kind

We willen bekendheid geven aan het belang van muziekeducatie voor het jonge kind (0-6 jaar)
en ouders en kinderen kennis laten maken met muziek.

Prentenboek Stijn

Lees de bestelinformatie incl. de verzendkosten in onderstaande download.

Stijn zoekt zijn stem: Een muzikaal prentenboek voor peuters en kleuters, waarin samen met het jonge kind de stem wordt ontdekt: dát is leuk speelgoed!

Vince finds his voice: A musical picture book suitable for young children from the age of 2-6, whereby your young child can discover his voice together with you: what a fun activity!
Scroll down for ordering information (downloads).

 

Reactie van mama Hannah (foto): Eline loopt af en toe met trechter, trekker, kruiwagentje en emmer voor of over haar hoofd door de tuin "Hallo hallo mijn stem klinkt zo!" En ze zingt vaak de liedjes "In de kamer" en "Mijn stem kun je niet zien". Geslaagd boekje als je 't mij vraagt.

Reactie van tante Mieke: Mijn zusje is onlangs bevallen van een zoon Steyn en ze is op de naam gekomen doordat ze bij mij het boek van Stijn en Sterre had gelezen met mijn zoontje.

Er is ook een Engelse versie: Vince finds his voice. Op steeds meer basisscholen wordt Early English aan kleuters gegeven. Leerkrachten van groep 1 en 2 geven aan dat ze met veel plezier met dit boek werken.