Muziek met het Jonge Kind Muziek met het Jonge Kind

Muziek met het Jonge Kind

We willen bekendheid geven aan het belang van muziekeducatie voor het jonge kind (0-6 jaar)
en ouders en kinderen kennis laten maken met muziek.

Docentenopleiding Muziek op Schoot

Er is veel vraag naar gekwalificeerde docenten die muziekcursussen geven aan ouders met hun jonge kinderen. Ook ontvangen we steeds meer aanvragen voor muzieklessen in kinderdagverblijven en workshops voor de medewerkers in de kinderopvang. De docentenopleiding Muziek op Schoot is een Post-hbo-opleiding waar docenten opgeleid worden die deze lessen en workshops kunnen geven.

Voel jij je ook als een vis in het water wanneer je met muziek en met jonge kinderen bezig bent? Ben je musicus of pedagoog, bespeel je een of meerdere instrumenten, vind je zingen leuk en krijg jij jonge kinderen gemakkelijk aan het dansen, bewegen of muziek maken? Dan is de docentenopleiding Muziek op Schoot wellicht iets voor jou.

Meer informatie?
Download de brochure 2018 die onderaan de pagina staat. Daar vind je informatie over de inhoud, de werkwijze, het beroepsperspectief en de kosten (2018).

Heb je vragen die de brochure niet beantwoordt of wil je alvast een reservering maken voor de opleiding 2018, stuur dan een mailtje naar bureau@muziekmethetjongekind.nl 

De docentenopleiding Muziek op Schoot is CRKBO geregistreerd en derhalve vrijgesteld van BTW.

Aanmelden voor de Opleiding van 2018 is niet meer mogelijk. De volgende Zomeropleiding is van 8 juli tot en met 13 juli 2019 in Elspeet. Uiterlijk 1 januari 2019 zal de nieuwe brochure op de website staan.